Metselwerk

Restauratie/renovatie, Bevingsschade herstel, scheurherstel, hanenkammen, siermetselwerk, dragende constructies

 Timmerwerk

Als het nou gaat om schuttingen, poorten, dak of gevelconstructies wij kunnen alles voor u realiseren. Tevens voor uw opmaat gemaakte inbouwkasten met eigengemaakte paneeldeuren kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tegelwerk en sanitair

Volledige badkamers incl. sanitair en loodgieterswerk, tegelvloeren (al dan niet met vloerverwarming) maar ook voor kleine aanpassingen in uw badkamer, keukens.

Nieuwbouw

Wilt u graag een nieuwe woning, garage, loods, tuinhuis/blokhut dan bent u aan het juiste adres. Van aanvraag tot de laatste schroef regelen wij voor u, met onze architect komen we graag langs en bekijken uw wensen en maken daar een passend voorstel voor.

Verbouw

Vergroten woonkamer, serre’s, overkappingen, carports, dakkapellen, bijkeukens, extra verdieping. Of heeft u een lang gekoesterde droom? Wij verwezenlijken het voor u!

Isolatie en schuimbeton

Dak, gevel, vloer isolatie d.m.v. schuimbeton

Slot- en sleutelservice

Deur op slot en de sleutel kwijt?
De sleutel afgebroken in het slot?
Een noodgeval waardoor een afgesloten deur geopend moet worden zonder sleutel?
Dit gebeurt meestal op de voor u meest ongunstige momenten.

De huidige sloten zijn erg sterk en nagenoeg niet meer te openen met “lock-pick”gereedschap.
Conclusie: u komt er echt niet in zonder de deur en hoogstwaarschijnlijk het kozijn te beschadigen.

We kunnen uw deur zonder bijkomende schade voor u openen en voorzien van een nieuwe cilinder met sleutels.
We staan 24/7 klaar om voor u de deur te openen.
Ook voor het vervangen van bestaande sloten kunt u contact met ons opnemen.

We streven ernaar u binnen 1 uur van dienst te kunnen zijn.
Zo gemakkelijk kan het zijn!

Polyplus en Polytech dakgoten, windveren en boeidelen

Polyplus
Polyplus staat bekend om haar met glasvezel versterkte polyester, onderhoudsarme dakgoten. Deze polyester dakgoten zijn oersterk, gegarandeerd lekvrij en onderhoudsarm. U hoeft uw goten alleen maar schoon te maken, verven is verleden tijd.

Doordat de goten en de eindstukken uit één stuk gemaakt worden, zijn de verbindingen lekvrij. Dit in tegenstelling tot de traditionele met hout betimmerde zinken goten, of de gewone pvc-dakgoot. Dakgoten van Polyplus zijn de beste keus op prijs, kwaliteit en onderhoud. (Bron: Polyplus.nl)

Polytech
De kunststofproducten zijn vervaardigd uit een zeer sterke en duurzame kunststofcomposiet met hoge slagvastheid. De kunststof is kleurecht en bestand tegen allerlei weersinvloeden, agressieve stoffen en UV-straling. (Bron: Polytech.nl)

Tevens zijn er boeidelen en windveren te leveren in verschillende soorten en maten, maak vrijblijvend een afspraak en we komen met de promodoos bij een langs en kunnen u ter plekke een prijs geven.